» Kaya bor i Charlotteager og flytter aldrig

Selv om Charlotteager blandt nogle har et dårligt ry, så er Kaya ikke i tvivl om, at han elsker sit boligområde.

Det kan godt være, Charlottekvarteret har været nummer tre på regeringens såkaldte ghettoliste, men det er kun fordi, de har aldrig prøvet at være her selv. Det ser man også, når vi får gæster udefra. De siger alle sammen, at det er et utroligt sammenhold, vi har Det fortæller Kaya Durmaz, som har boet i Charlottekvarteret i 35 år og er formand for en af afdelingsbestyrelserne. Jeg kunne aldrig nogensinde drømme om at flytte ud af kvarteret. Jeg kan godt lide området her. Jeg er født i Tyrkiet og kom til Danmark som treårig på grund af min far. Han var gæstearbejder, og så kom jeg med resten af familien efter nogle år.

Min far boede først i Slagelse, men han flyttede hertil, fordi han kendte en del af beboerne fra Tyrkiet, fortæller Kaya.

På et tidspunkt, da jeg var blevet voksen og havde fået min egen familie, tænkte jeg: Nu køber jeg et hus. Men jeg kunne ikke engang få familien til at tage ud til hovedgaden i Hedehusene, hvor huset lå, for at se på det. Så vi bliver boende her, hvor vi er en del af et stort netværk.