Holger Danskes Vej på Frederiksberg. Centralt for unge og ældre

Hyggelig boligafdeling på begge sider af stikvej til Falkoner Alle.

Holger Danskes Vej 9, 4. th.

2000 Frederiksberg Kommune

Afdeling 155 - Holger Danskes Vej på Frederiksberg

Holger Danskes Vej er en mindre boligafdeling på 61 boliger, der har adresse på begge sider af vejen. Den største bebyggelse, nr. 5-9, vender mod syd og består af tre opgange med 2 og 3-værelseslejligheder. Den mindste, nr. 20, vender mod nord og består af 1-værelsesstudieboliger.

Begge ejendomme er fra 1979 og står uforandret med store, originale altaner til en del af lejlighederne. Boligerne i nr. 5-9 har kommunen desuden kategoriseret som ældrevenlige, idet der er elevator i opgangene, og dørtrinene er fjernet. Begge bygninger har adgang til grønne fællesarealer, og deles om bl.a. hobbyrum, vaskekælder, beboerlokale og et privat, aflåst parkeringsområde, der ligger ved nr. 5-9.

Mens de unge holder til i studieboligerne i nr. 20, er resten af afdelingen præget af en lidt ældre beboergruppe. Overalt udspiller der sig et levende, socialt liv med bl.a. kaffeklubber og andre fælles aktiviteter. Så snart man bevæger sig uden for, står man midt på Frederiksberg med Falkoner Alles inspirerende gadeliv samt Frederiksberg Centrets butikker og Metro lidt længere nede af gaden.