Giv et ansøgerbevis i gave til en, du holder af

 

 

Der er mange forklaringer på, hvorfor vi udskyder selv de vigtige ting

Vores børn er kun børn, og der er for manges vedkommende adskillige år til, at de skal flytte hjemmefra. Derfor synes mange måske ikke, det haster at skrive dem op til en bolig.

Men Jo, det haster faktisk. For der er rigtig mange, der søger bolig, og derfor er det vigtigt at blive skrevet op i VIBO så hurtigt som muligt, når børnene fylder 15 år.

Giv et ansøgernummer i gave
Her til foråret er der ofte konfirmationer, nonfirmationer eller måske 15-års fødselsdage. Og det er måske nu du enten skal give en gave til den unge i form af gratis opskrivning til ungdomsboliger, eller betale 200 kr. for et opskrivningsgebyr, der både gælder til familieboliger og ungdomsboliger i VIBO.

Når den unge er fyldt 15 år, er det nemlig muligt at blive skrevet op til en almen bolig. Og fordi der kan være flere års ventetid på vores boliger, så vil vi varmt anbefale at skrive det unge menneske op nu. Det kan være med til at give en god start på voksenlivet.

To forskellige ansøgerbeviser
Du kan give en gratis opskrivning – i det tilfælde gælder opskrivningen udelukkende til ungdomsboliger, og kan derfor ikke benyttes til boligsøgning til familieboliger.

Du kan også vælge at betale 200 kr. for opskrivningen, der så gælder til både ungdoms- og familieboliger.

Efter et år opkræves det årlige ajourføringsgebyr på kr. 150 i henhold til lovgivningen.

Når det bliver aktuelt at begynde at søge en bolig, aktiverer den unge sit ansøgernummer hos VIBO og angiver, hvilke boligafdelinger, han eller hun vil søge bolig i. Når man er aktiv boligsøgende stiger det årlige gebyr til 250 kr.

Når man er flyttet ind i en familie- eller ungdomsbolig i VIBO – og hvis man fortsætter med at betale det årlige ajourføringsgebyr –, så bevarer man sit ansøgernummer og opsparer derved fortsat anciennitet til brug for fremtidig boligsøgning i VIBO.

Ansøgerbevis
Vi vil gerne være behjælpelige med at gøre en ”kedelig” opskrivning til en fin gave, som du kan give til en ung. Derfor har vi lavet et festligt ansøgerbevis, så du kan give gaven uden at gøre mere.

Send i god tid en mail til os på: vibo@vibo.dk med navn på anledningen i emnefeltet: Konfirmation, nonfirmation eller fødselsdagsgave.

Oplys navn, adresse og fødselsdato på modtageren af gaven.

Vi sender derefter det fine ansøgerbevis på din e-mail med emnefeltet Ansøgerbevis. Så kan du printe det og lægge det på gavebordet.

Har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.