Ny økonomirådgiver i VIBO

VIBO har pr. 14. september ansat Tine Nicolaisen som økonomirådgiver i en projektstilling frem til 30. juni 2024.

VIBO har pr. 14. september ansat Tine Nicolaisen som økonomirådgiver i en projektstilling frem til 30. juni 2024. Stillingen er betalt af puljemidler fra Social- og Boligstyrelsen.

Tine er en garvet socialrådgiver, som har stor erfaring med rådgivning inden for det socialfaglige samt økonomiske område. Tine hjælper beboere, som har udfordringer med at få betalt sin husleje og derfor kan være i risiko for at miste deres bolig. Hjælpen kan f.eks. bestå i, at den enkelte beboer får skabt økonomisk overblik og eventuelt økonomisk råderum.

Tine kan desuden hjælpe og guide den enkelte beboer til at kontakte kreditorer, myndigheder, banker m.fl. Måske er der brug for at kontakte kommunen, og her kan Tine også være behjælpelig. Hun har nemlig både har erfaring med arbejdet i kommuner og med samarbejdet med offentlige instanser gennem mange år.

Hvis du, eller en beboer du kender, har brug for hjælp med økonomien – så skriv eller ring til Tine. Så hjælper hun eller henviser til en, der kan give den relevante rådgivning. Tine kommer gerne hjem til den enkelte beboer, men mødet kan også finde sted på VIBOs hovedkontor eller et egnet lokale i den enkelte boligafdeling.

Kontakt Tine på tni@vibo.dk eller 21 94 66 56.