Peter Bangs Vej på Frederiksberg. Med udsigt til Frederiksberg Have.

Nyere ældreboliger ved Diakonissestiftelsen.

Afdeling 812 - Klammergården på Frederiksberg

Klammergården består af 67 ældreboliger med 2 værelser samt to boliger på 3 værelser med ekstra kvadratmeter. Ejendommen er bygget i 1995 og tæller tre siloer med hver deres elevator. Alle lejlighederne fra 1. sal og op har hver deres overdækkede terrasse med plads til bord og stol, og inden for kan beboerne glæde sig over en ekstra karnap, der sikrer masser af dagslys i stuerne.

Lejlighederne er praktisk indrettede for personer med gangbesvær, og fra stuen til soveværelset er der installeret en skydedør, som sparer plads og forenkler adgangen. Ud over vaskeri og et stort, fælles beboerrum råder afdelingen over sine egne parkeringspladser, som lejes ud efter først til mølle-princippet.

Peter Bangs Vej ligger centralt på Frederiksberg med kort afstand til indkøb og rekreative områder. Blot få 100 meter væk ligger indgangen til Frederiksberg Have og skal længere omkring, holder den ældrevenlige Frederiksbergbussen lige uden for døren.

Ældreboligerne tildeles på baggrund af en visitation fra Frederiksberg Kommune. Kontakt kommunen for at høre nærmere om tildeling af ældrebolig.

Afd. 812, Klammergården hjemmeside. Klik her!