Geislersgade. Velfungerende afdeling tæt på Amager Centret.

Centralt beliggende familieboliger nær indkøb og grønne arealer

Afdeling 810 - Geislersgade på Amager

I Geislergsgade råder man over 55 lejligheder, hvor af langt de fleste er indrettet med 3 værelser. Ejendommen råder også over et par etværelses studieboliger samt nogle få lejligheder på 2 eller 4 værelser. De moderne udseende bygninger er opført i 1995 og vender bl.a. ud mod den spændende handelsgade, Holmbladsgade.

De fleste lejligheder i Geislersgade er udstyret med altaner, der vender mod enten syd eller vest. De resterende fem stuelejligheder har udgang til deres egen have i gården. Inden for fremstår interiøret originalt og moderne, og uden for mellem de tre boligblokke udgør legepladsen samt det lille tehus de naturlige omdrejningspunkter for beboernes samvær. Geislersgade mener at have et godt socialt fællesskab, hvilket bl.a. tillægges den balancerede beboersammensætning i ejendommen.

Trivslen hænger måske også sammen med beliggenheden, der gør det særdeles nemt at klare indkøbene i Amager Centret eller finde grønne arealer til boldspil i nærheden. Og hopper man op på sin cykel, tager det kun fem minutter at stå i vand til knæene på Amager Strand.

Afd. 810, Geislersgade hjemmeside. Klik her!