Nye familieboliger i Hillerød - beliggende i centrum

Gåafstand til slotsarkaderne og blot 1,4 km fra Hillerød Station.

Afdeling 301 - Klostervej i Hillerød

Afdelingen er beliggende i slotsnære omgivelser centralt i Hillerød på Klostervej 28 og 30 kun få hundrede meter fra Slotssøen og Frederiksborg Slot.

Afdelingen består af 12 moderne, rummelige 3-værelses familieboliger med en åben plan med køkken/alrum og stue i et på fra 92 - 106 m2.

Boligerne har fra stuen direkte udgang til store sydvendte altaner eller terrasser. Fra en del af de øverste boliger vil der fra boligernes værelser være udkig til Slotssøen.

Afdelingen ligger i nær gåafstand til slotsarkaderne og blot 1,4 km fra Hillerød Station.

Afdelingen er et muret rødstensbyggeri i 3 etager med 2 opgange. Adgang til boligerne foregår via lyse trappeopgange med elevatoranlæg.

Alle boliger er indrettet med 2 værelser, praktisk depotrum, rummeligt køkken/alrum i sammenhæng med stuen, stort badeværelse med bruseafsnit og plads til vaskesøjle samt stor altan. Boligerne i stueetagerne har adgang til flisebelagt terrasse i lille privat have omkranset af hæk.

Boligerne har hvide vægge og hårdttræsgulve i matlakeret ask. De åbne køkkener er udført med enkle hvide køkkenelementer og mobil køkken ø. Afdelingens altaner er lette altaner af stål med træbelægning.

Afd. 301, Klostervej hjemmeside. Klik her!