Snedkervej i Græsted. Rækkehuse med central beliggenhed.

Velindrettede boliger tæt på indkøb og offentlig transport.

 

Afdeling 267 - Åblinghøj.

Snedkervej består af seks rækkehusfløje med 35 boliger. Langt de fleste er familieboliger på 2 og 3 værelser, der alle har adgang til eget havestykke. Boligerne er velindrettede med store badeværelser og køkkener, og af de sidstnævnte ligger flere i åben forbindelse med stuen. Alle 2 og 3-værelsesboliger er udstyret med trinløse døråbninger, skydedøre og et stueplan i terrænniveau, hvilket især gør dem populære blandt pensionister og andre med fysiske skavanker.

Blandt beboerne kaldes Snedkervej også for Åblinghøj, hvilket skyldes en tidligere fabriksejer, der i sin tid producerede møbler på grunden. I 1980erne blev området omdannet til boliger, og i 1988 stod de murstensgule rækkehuse færdige sammen med et fælleshus med plads til 25 mennesker.

Afdelingens centrale placering i Græsted betyder, at alt ligger inden for gåafstand. Supermarked, skole og idrætsplads kan nås inden for fem minutter, og vil man til Helsinge eller Hillerød, kører der busser lige uden for døren og lokaltog for enden af vejen.

Afd. 267, Åblinghøj hjemmeside. Klik her!