Bryghusgrunden på Frederiksberg. Roligt område tæt på søerne.

Ældreboliger med fokus på tryghed og hyggeligt samvær.

Afdeling 187 - Bryghusgrunden på Frederiksberg

Bryghusgrunden består af 153 ældreboliger fra 1-4 værelser. Ejendommen er bygget i 1983 og nøje tilrettelagt, så afdelingens beboere føler sig godt tilpas i funktionelle rammer.

Det betyder bl.a., at alle opgange er udstyret med dørtelefon og kamera, så beboeren kan se, hvem der ringer på deres dør. Hoveddøren i stueplan åbner automatisk ind til trappen, hvor en nyrenoveret elevator tilbyder et hurtigt lift hele vejen op til 6. sal. Lejlighederne er praktisk indrettede med store badeværelser, brede altaner og renoverede køkkener. I gården under elektrisk markise er der opstillet borde og bænke.

Markisen betjenes elektrisk med beboerens egen nøgle. Nederst i bygningen har beboerne adgang til klubrum med eget bibliotek, motionsredskaber og billard.

Bryghusgrunden ligger midt på det gamle Frederiksberg tæt ved Sankt Jørgens Sø og butikkerne på Gl. Kongevej. Frederiksbergbussen kører lige omkring hjørnet, og så er der aldrig langt til en teateroplevelse, fx Det Ny Teater for enden af Vodroffsvej.

Ældreboligerne tildeles på baggrund af en visitation fra Frederiksberg Kommune. Kontakt kommunen for at høre nærmere om tildeling af ældrebolig.

Afd. 187, Bryghusgrunden hjemmeside. Klik her!