Viborggade på Østerbro. Lille oase med attraktiv beliggenhed.

Børnevenlig ejendom i gåafstand fra Bopa Plads og Nordhavn Station

Afdeling 179 - Viborggade på Østerbro

Viborggade er en af de mindste afdelinger i Boligforeningen Vibo med blot 14 lejemål i en enkelt opgang. Bebyggelsen, som er opført i 1979, er sammensat af 2, 3 og 4-værelseslejligheder og ligger på en af Østerbros mest attraktive adresser.

Lejlighederne er godt udnyttede med åbne køkkener og velholdte, originale køkkener og badeværelser. Afdelingen har desuden lavet en aftale, der giver beboerne mulighed for at vælge tv-pakker efter behov og økonomi.

Den lille afdeling gør meget ud af at holde ejendommen i god stand. Både opgang og indgangsparti er blevet renoveret, og i gården har afdelingens mange børn mulighed for at boltre sig på en næsten ny legeplads. Gårdarealet er ikke stort, men med etableringen af en fælles grill og bålplads har beboerne gjort meget for at skabe et hyggeligt og familievenligt uderum.

Viborggade er omgivet af skoler og daginstitutioner, og indkøbsmuligheder findes der rigeligt af på Østerbrogade og Gunnar Nu Hansens plads. Er man til cafeer, findes der adskillige rundt om hjørnet på Bopa Plads.

Afd. 179, Viborggade hjemmeside. Klik her!