Grøndalshaven i Vanløse. Hyggelig afdeling i attraktivt kvarter.

16 boliger på hjørnet af Godthåbsvej.

Afdeling 159 - Grøndalshaven i Vanløse

Grøndalshaven er en af Vibos allermindste afdelinger. Ud af de 16 boliger i bebyggelsen, der er fra 1987, er blot to udstyret med 2 værelser, mens resten kan tilbyde 3 værelser. Alle lejligheder har glæde af to franske altaner hver. Den ene  vender mod afdelingens lille gård med græsplæne og nyere legeredskaber – den anden mod den altid rolige A.F. Beyersvej.

Ifølge formanden føles lejlighederne velindrettede med store, lyse rum, og skulle det alligevel knibe med pladsen, kan beboerne benytte et mindre selskabslokale med plads til 25 personer. Afdelingens størrelse betyder, at beboerne lægger vægt på det nære fællesskab, og bl.a. arrangeres der fælles børnefødselsdage, når en af de 10-15 børn i ejendommen fylder år.

Grøndalshaven ligger i et populært hjørne af Vanløse med masser af skoler, indkøb og rekreative tilbud. Godthåbsvej er kendt for sit handelsliv og gode spisesteder – og har man brug for at komme videre, ligger Grøndal St. med forbindelse til Flintholm og Metro kun et par 100 meter længere nede ad gaden.
 

Afd. 159, A. F. Beyers Vej hjemmeside. Klik her!