Charlotteager II i Hedehusene. Nyrenoverede boliger og natur.

Større boligafdeling med masser af rekreative muligheder.

Afdeling 135 - Charlotteager II i Hedehusene

Charlotteager II er en del af en større boligmasse, der forbinder Hedehusene med den vestlige del af Høje Taastrup by. Ejendommen er opført i 1981 og består af 186 boliger fordelt på 2-4 værelser. Alle boliger har de senere år fået renoveret badeværelser, altaner, døre og vinduer, og så har ydermurene fået en ekstra omgang isolering.

Charlotteager II ligger attraktivt på kanten mellem land og by. Syd for bebyggelsen ligger der marker og store grønne områder med det naturskønne Hedeland som populært fikspunkt. Her kan man bl.a. fordrive tiden med at fiske, høre opera og spille golf. Afdelingen har også andel i det 40 mio. kr. store udviklingsprojekt, som i løbet af 201 skal give beboerne adgang til nye fællesfaciliteter, bl.a. kunststofbane, arkitekttegnet legeplads, amfiteater m.m.

Afdelingen har adgang til kvarterets egen bus, der hjælper ældre beboere med at få købt ind og besøgt kommunekontoret. Indkøbene kan fx foregå i indkøbscenteret City 2, men en del kan også klares i lokalbutikkerne på Roskildevej. Børnene kan til gengæld bruge deres gåben, når de skal i skole, for nærmeste naboejendom er Charlotteskolen.

Afd. 135, Charlotteager II hjemmeside. Klik her!