Runddelen I-II. Midt i Nørrebros hjerte.

Større boligafdeling tæt på Metro, indkøb og cafeliv

Afdeling 127 - Runddelen I & II

Runddelen I-II består af 260 familieboliger, fordelt på tre boligkomplekser med hver deres gårdmiljø. Ejendommen er opført i 1982 og grænser op til Jagtvej, Nørrebrogade og Thorsgade. Fra gaderne har beboerne adgang til adskillige parkeringsarealer, der om sommeren får skygge fra områdets mange store træer.

Langt de fleste lejligheder har stor overdækket altan med fri udsigt til gårdene eller kvarterets rolige gader. Lejligheder i stueplan råder over en lille haveterrasse med direkte udgang til afdelingens fællesarealer, der i løbet af 2015 vil blive fornyet med nye legeredskaber for både de mindste og de lidt ældre børn. Ud over bænkesæt og grillpladser i gårdene kan beboerne vælge at rykke inden for i afdelingens nyrenoverede fælleslokale med nye møbler og et nyt køkken.

Runddelen I-II ligger ikke overraskende tæt på Nørrebros Runddel, der er tæt omkranset af utallige indkøbsmuligheder, et inspirerende cafe- og restaurationsliv samt områdets helt egen Metrostation, der åbner juli 2019.

Afd. 127, Runddelen I+II hjemmeside. Klik her!