Charlotteager I i Hedehusene. Familieboliger i levende omgivelser.

Attraktiv boligafdeling med fokus på sociale tilbud.

Afdeling 121 - Charlotteager I i Hedehusene

Charlotteager I er en del af en større boligmasse, der forbinder Hedehusene med den vestlige del af Høje Taastrup by. Ejendommen er opført i 1979 og består af 182 boliger fordelt på 1-4 værelser. Alle boliger er udstyret med store altaner eller forhaver, der vender ud mod grønne områder eller hyggelige gårdarealer.

Charlotteager I er en attraktiv afdeling, og populariteten vil formentlig kun vokse, når et stort udviklingsprojekt til 40 mio. kr. inden for det næste år har omdannet de grønne arealer mod syd til et moderne, rekreativt område med kunststofbane, arkitekttegnet legeplads, amfiteater m.m. I forvejen råder afdelingen over stort beboerhus, og kan tilbyde aktiviteter i et utal af klubber med fokus på alt fra vin til billard. Flere gange om ugen sørger kvarterets egen bus for at transportere de ældre beboere rundt i kommunen, så de bl.a. kan få købt ind og besøgt kommunekontoret.

Indkøbene kan fx foregå i indkøbscenteret City 2, der ligger få minutters kørsel mod København, men en del kan også klares i lokalbutikkerne på hovedgaden (Roskildevej). Charlotteskolen ligger lige neden for bebyggelsen, og er man til sport, er der ikke langt til idrætsanlæg og Golfklubben Hedeland.

Afd. 121, Charlotteager I hjemmeside. Klik her!