Landskronagade på Østerbro. Tæt på restauranter, indkøb og strand.

Familieboliger og ungdomsboliger med attraktiv beliggenhed.

Afdeling 115 - Landskronagade på Østerbro

Landskronagade består af 76 lejemål i fire etager, hvoraf de 11 er 1-værelses ungdomsboliger, der ligger på 4. sal. Ejendommen er fra 1979 og er løbende blevet vedligeholdt, så både bygninger og lejligheder i dag fremstår pæne og velholdte.

Alle lejligheder har egne, overdækkede altaner eller små forhaver ud til et grønt gårdmiljø, hvor der er legeplads og boldbur til ejendommens børn. Midt i gården under de høje træer har beboerne bygget en muret fællesgrill, der inviterer til hyggeligt samvær blandt de voksne.

Afdelingen råder over et nyistandsat selskabslokale med plads til 40 gæster og har egen internetløsning med privat server. En halv time om ugen holder bestyrelsen åbent i et særligt kontor, så beboerne kan få besvaret spørgsmål nemt og hurtigt.

Landskronagade ligger i den nordlige del af Østerbro med kort afstand til supermarkeder og specialbutikker. Området er også kendt for sine mange restauranter, og har man lyst, kan man på fem minutter nå at dyppe tæerne i Øresund ved Svanemøllen Strand.

Afd. 115, Landskronagade hjemmeside. Klik her!