Gartnertoften i Kastrup. Flot ejendom med hyggelig, privat præg.

Rækkehuse tæt ved skole og strand.

Afdeling 110 - Gartnertoften

Gartnertoften består af spredt rækkehusbyggeri med 51 lejemål på 1-4 værelser. Husene er oprindeligt opført i 1977. I midten af 00’erne fik afdelingen installeret nye tage, og det har løftet ejendommens udtryk, så den i dag fremstår flot og nutidig. Alle lejligheder har adgang til egen have via store skydedøre, der sikrer masser af dagslys til stuen.

Gartnertoften ligger lidt tilbagetrukket fra Amager Landevej, hvilket giver området et hyggeligt, privat præg. Ved indgangen til bebyggelsen finder man et relativt nyt fælleshus, der bruges flittigt til bl.a. sommerfester og julehygge. I den modsatte ende ligger legepladsen, der forventes at blive renoveret med nye redskaber og bænke i 2014-15.

Selvom Gartnertoften ligger tæt på Københavns Lufthavn, er flystøj ikke noget stort problem, fortæller formanden. Han hæfter sig i stedet ved, at skolen ikke er langt væk og at man hurtigt kan nå stranden og havnen ved Dragør. Og skal man på ferie i udlandet, kan man nærmest lade bilen stå i indkørslen og i stedet gå til terminalen.

Afd. 110, Gartnertoften hjemmeside. Klik her!