Kastaniegården i Vanløse. Velholdt ejendom i populært byområde.

Familieboliger midt mellem Flintholm St. og Damhussøen.

Afdeling 119 - Kastaniegården i Vanløse

Kastaniegården lægger tag til 60 familieboliger, hvoraf hovedparten består af 3-værelseslejligheder, og fem lejemål er udstyret med 4 værelser. Bygningerne er opført i 1983 og ligger i åben forbindelse med en række naboejendomme, som afdelingen deler gårdareal med.

Afdelingen lægger stor vægt på at skabe velordnede rammer for beboerne, for som formanden bemærker, så har rod og forfald det med at danne præcedens. Derfor bliver defekte faciliteter repareret så hurtigt som muligt, og i kælderen er der opsat kameraer, så beboerne kan føle sig ekstra trygge. For enden af bebyggelsen råder afdelingen over et af Boligforeningen Vibo’s flotteste selskabslokaler med kunst på væggen af den anerkendte kunstner, Karl Åge Riget.

I den store fællesgård findes der græsplæne med fodboldmål, legeredskaber, små områder med bænke samt et mindre parkeringsareal med plads til 15 biler. Er man til offentlig trafik, ligger Flintholm St. med S-tog og Metro et par hundrede meter væk. Indkøb foregår rundt om hjørnet på Jernbane Alle, og har man lyst, kan man efter 10 minutters gang fodre ænderne i Damhussøen.