Nivåhøj III i Fredensborg. Tagterrasser i trygge omgivelser.

Utraditionel boligafdeling med central beliggenhed

Afdeling 103 - Nivåhøj III

Nivåhøj III består af 11 boligblokke med i alt 184 boliger. Byggestilen er markant og funktionalistisk med synligt, niveaudelte etager, der giver alle boliger adgang til store terrasser på over 20 kvadratmeter. Bebyggelsen indeholder lejligheder på 1-4 værelser, og bor man på en af de øverste etager, kan man nyde udsigten til øen Ven og Øresundsbroen.

Nivåhøj III er omgivet af grønne områder med nyetablerede legepladser og kommunale boldbaner. Som beboer har man også mulighed for at udnytte afdelingens helt egen badmintonhal til diverse fritidsaktiviteter, ligesom et helt nyt selskabslokale meldes klar til brug i 2014. Derudover er afdelingen kendetegnet ved en række sikkerhedsanordninger, der gør det ekstra trygt at være beboer, bl.a. røgmeldere, der er direkte forbundet med vagtcentralen, dørspioner med video og cykelkældre med adgangskontrol.

Afdelingen ligger centralt placeret i Nivå med kort vej til butikkerne i Nivå Centeret og Kystbanen ved Nivå Station. Længere mod øst på den anden side af de tre teglsøer lokker Nivå Havn med sine mange arrangementer og den populære Nivå strand.