Ungdomsboliger i København, på Nørrebro, i Gilleleje og Græsted

Skriv dig op til en lejebolig i dag

Vi har billige ungdomsboliger i København, på Nørrebro samt i Gilleleje og Græsted m.fl.

Skriv dig op til vores ungdomsboliger her på siden.

Billige ungdomsboliger

Vi har 1-værselses ungdomsboliger fra ca. 1.600 kr. om måneden. Se en oversigt over alle vores boliger og ungdomsboliger, her kan du også se priser på de enkelte boliger. 

Ungdomsboliger på Nørrebro

Vi har flere 1-værelses ungdomsboliger på Nørrebro. Med en ungdomsbolig på Nørrebro, kan man hurtigt komme til de forskellige uddannelsesinstitutioner rundt i byen.

Ungdomsboliger i København

Vi har også flere ungdomsboliger i København. Vi har vores ungdomsboliger i København fordelt flere steder, blandt andet på Frederiksberg, Vesterbro m.fl.

Ungdomsbolig i Gilleleje

Vores ungdomsboliger i Gilleleje starter ved lidt over 1.600 kr. Så hvis du er på udkig efter en billig ungdomsbolig i Gilleleje, kan du finde en her!

Ungdomsbolig i Græsted

I Græsted har vi ungdomsboliger i flere af vores afdelinger. Græsted ligger i den Nordsjællandske natur tæt på Gilleleje, Helsinge og Esrum sø.

Fleksibel udlejning

Boliger med kort ventetid

Vi har også boliger med kort ventetid. I vores afdelinger i København er der naturligvis en lidt længere ventetid, men vi har boliger i andre afdelinger med meget korte ventetider. Du kan se de aktuelle ventetider på vores boliger her.

Kontakt boligforeningen VIBO

Hør mere om vores ventelister og boliger med kort ventetid. Ring til os på telefon 33 42 00 00, eller send en mail på vibo@vibo.dk.