Bolig venteliste

Skriv dig op til en lejebolig i dag

Boliger med kort ventetid

Skriv dig op på vores bolig venteliste her på siden. Vi har boliger med kort ventetid! Boligforeningen VIBO råder i dag over mere end 6.000 forskellige lejeboliger, fordelt i hovedstadsområdet og Nordsjælland. Vores lejeboliger er moderne boliger med plads til alt fra singler til større familier.

Skriv dig op på vores venteliste og meld dig ind i vores boligforening her.

Bolig venteliste

Når du skriver dig op på vores bolig venteliste, så får du tildelt et ansøgernummer, og det er opskrivningstidspunktet for dette nummer, der danner grundlag for tildelingen af boliger. For at være aktiv på vores bolig venteliste koster det et årligt ajourføringsgebyr. Først når du har fundet de boliger, du ønsker, og har meldt dig aktiv på bolig ventelisten, kan du få tildelt en bolig.

Fleksibel udlejning

Boliger med kort ventetid

Vi har også boliger med kort ventetid. I vores afdelinger i København er der naturligvis en lidt længere ventetid, men vi har boliger i andre afdelinger med meget korte ventetider. Du kan se de aktuelle ventetider på vores boliger her.

Kontakt boligforeningen VIBO

Hør mere om vores ventelister og boliger med kort ventetid. Ring til os på telefon 33 42 00 00, eller send en mail på vibo@vibo.dk.